Gatineau SPF Daily Urban Protection | 5056050205273

Ontdek een stralende, gehydrateerde en gezond uitziende huid met Gatineau SPF Daily Urban Protection. Dit must-have trio is ontworpen om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van het stadsleven. Het bevat een Perfection Ultime™ Daily Urban UV Shield, met een breedspectrum SPF50+ bescherming en een antioxidantrijke formule. Het trio biedt bescherming voor het hele gezicht en bevat ook de Perfection Ultime™ lippenbalsem met SPF en subtiele glans. Het Aquamemory masker bevat een professionele formule om de droge huid onmiddellijk te kalmeren. Ideaal om de zomerhuid te hydrateren. De set bevat: Perfection Ultime™ Daily Urban UV Shield SPF50+ PA+++ (30ml) Ga voor een jeugdig ogende teint met deze veelzijdige dagelijkse moisturizer Ontworpen om de huid te beschermen tegen de stress van het stadsleven, biedt de formule essentiële hydratatie met een lichte en comfortabele textuur. Het schild biedt breedspectrumfilters met hoge bescherming tegen vroegtijdige veroudering, veroorzaakt door blootstelling aan uv-straling. Deze dagelijks zonnebescherming is verrijkt met anti-aging werkstoffen zoals gemberwortelkruid, en helpt om een gezonde en jeugdig uitziende huid te behouden. Perfection Ultime™ Nourishing Lip Balm SPF15 – Clear (3.7g) Bescherm de tere huid van uw lippen met de Perfection Ultime™ Nourishing Lip Balm SPF15. Deze lippenbalsem beschermt de huid tegen de uitdrogende effecten van dagelijkse blootstelling aan de zon en houdt vocht vast. De voedende formule biedt een subtiele, gezond ogende glans en een evenwichtige huidverzorging en bescherming. Vitamine E verzorgt de huid, terwijl candelillawas en bijenwas haar hydrateren en verzachten. De balsem biedt een antixodierende bescherming om de lippen er jong uit te laten zien en vermindert de schadelijke effecten van blootstelling aan uv-straling en vervuiling. Aquamemory™ High Hydration Mask (15ml) Verzorg en kalmeer de droge huid onmiddellijk met het Gatineau AquaMemory High Hydration Mask, een diep voedend gezichtsmasker dat ideaal is voor de vochtarme huid. De behandeling maakt gebruik van de vernieuwende Osmaporine™ Technologie om de natuurlijke beschermlaag van de huid te versterken en vochtverlies te helpen voorkomen, en van zuiver hyaluronzuur voor diepe hydratatie van de huid. De formule zit vol antioxidanten en zorgt voor een beschermende sluier over het gezicht, om het te beschermen tegen schade en uitdroging door omgevingsstressfactoren. Na gebruik voelt de huid gekalmeerd, comfortabel en gezond aan. Geschikt voor alle huidtypes, maar vooral de droge huid. Make-uptasje Houd uw huidverzorgingsproducten mooi bij elkaar met dit herbruikbare make-uptasje dat perfect is voor op reis.

Prijs: 33.45   (klik hier voor meer informatie