Gatineau Probiotic Cleanse, Tone and Moisturise Trio | 5056050206850

Verzorg uw teint met Gatineau’s trio reinigen, tonifiëren en hydrateren, dat alle essentiële bases van uw huidverzorgingsroutine omvat.De set bevat:Thérapie Pureté™ Mineraux Marins Milk Cleanser 50mlVerwijder make-up en onzuiverheden zonder de huid te strippen met deze zachte gezichtsreiniger. De huid wordt gehydrateerd en straalt dankzij gemineraliseerd zeewater. De huid lijkt gekalmeerd en ziet er gezonder uit. Antioxidanten bieden extra bescherming tegen externe agressoren.Thérapie Pureté™ Mineraux Marins Toner 50mlDeze lichte, ontstekingsremmende toner kalmeert de teint en verwijdert de laatste restjes reinigingsproduct. Het respecteert de normale pH-balans van uw huid voor een comfortabele finish.Melatogenine MorphoBiotique Cream 30mlDeze ongelooflijk zachte en lichte moisturizer hydrateert de huid diep en pakt de tekenen van huidveroudering aan. Geschikt voor dag en nacht, beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en revitaliseert uw teint.

Prijs: 55.45   (klik hier voor meer informatie