Gatineau Freshers Get The Glow Kit | 5056050206041

Zorg voor een stralende gloed van binnenuit met dit duo van Gatineau. De Freshers Get The Glow Kit combineert een geleidelijk bruinende crème-gel om uw zomerse gloed te creëren, met een verhelderend serum om uw uitstraling te versterken. De twee werken samen om een dromerige huid te creëren die er gezond gebronsd uitziet en waarbij het licht u op alle juiste plaatsen raakt. De set bevat: Golden Glow Gradual Tan (75ml) Een snel absorberende crème-gelformule die ook dienst doet als vochtinbrengende crème en geleidelijk bruin wordt. De ultrahydraterende formule, met een rijke geur, smelt op de huid en geeft een zongekuste, opbouwende bruine kleur slechts vier uur na het eerste gebruik. Kokos- en sojaolie verzachten de huid, terwijl vitamine E een antioxidantbarrière creëert om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en barre weersomstandigheden. De zelfbruiner geeft een streeploze finish met DHA afkomstig van suikerriet dat reageert met aminozuren in de huid om een subtiele gouden gloed te produceren. Perfection Ultime™ Radiance Perfecting Drops (18ml) Een verhelderend serum dat de doffe huid verheldert en voedt. Het verhelderende gezichtsserum bevat een cocktail van anti-aging ingrediënten die uw huid egaler maken en haar gloed bevordert, voor een frisse en stralende teint met hernieuwde hydratatie. Hyaluronzuur vult de huid met een dosis vocht, terwijl vitamine C de teint een levendige en egale kleur geeft. Vervagende microsferen helpen fijne lijntjes en poriën te vervagen, terwijl RedSnow® (een kostbaar extract van de camellia japonicabloesem) de huid verzacht, lijntjes en rimpels vervaagt en ook beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Uw huid krijgt een natuurlijke fris glanzende gloed.

Prijs: 32.95   (klik hier voor meer informatie