Fresh Soothe and Smooth Mask Duo Gift Set | 809280154096

Herstel uw huid met de Fresh Soothe and Smooth Mask Duo Gift Set. Dit miniduo werkt in harmonie om uw teint te verfijnen, te kalmeren, te tonifiëren en te hydrateren, en laat de huid bloemblaadjeszacht aanvoelen.Inhoud set:Rozen GezichtsmaskerEen hydraterend gezichtsmasker om de huid te helpen opvullen met vocht. Echte rozenblaadjes worden in een zijdezachte gelformule gesuspendeerd en helpen de teint zacht en soepel te houden. Rozenwater, komkommerextract en aloë vera gel verkoelen en kalmeren, terwijl een melange van theesoorten zorgt voor een heldere, stralende finish.Suiker gezichtspoelingDit 2-in-1 gezichtsmasker en scrub is ontworpen om uw huid te verfijnen en te verhelderen. De formule, verrijkt met echte bruine suiker en aardbeienzaadjes, verwijdert op milde wijze dode huidcellen en helpt de gladde, stralende huid onder het oppervlak te onthullen. Bovendien zorgt de zoete citrusgeur voor een extra vleugje luxe.

Prijs: 47.95   (klik hier voor meer informatie