Fresh Deep Hydration Meets Nourishment Geschenkset | 809280154362

Op zoek naar een soepele, dauwfrisse huid? Fresh’s Deep Hydration Meets Nourishment Gift Set heeft u gedekt. Deze hydraterende set bevat vochtinbrengende ingrediënten voor een gladde, gezond uitziende teint.Inhoud set:Rose Deep Hydration Oil-Infused SerumEen met olie verrijkt vloeibaar serum voor intense hydratatie. Damastroosextract en squalaan op plantaardige basis helpen vochtverlies vast te houden en te voorkomen, terwijl rozenwater kalmeert en verzacht. De tweefasenformule, verrijkt met rozenbloem, camelina en rozenbottel, helpt de droge, dorstige huid te voeden en te verzachten met een hydratatie die tot 24 uur duurt.Rose Diepe HydratatiecrèmeDeze best verkopende moisturiser is verrijkt met hyaluronzuur voor een 72-urige hydratatie. Damaskroosextract ondersteunt een vollere, dauwfrisse huid, terwijl de time-release technologie geleidelijk langdurig vocht vrijgeeft. De gelcrème bevat ook rozenwater, rozenbloemolie, engelwortelbladextract en vitamine E om de ruwe, droge huid te helpen verzachten.

Prijs: 66.95   (klik hier voor meer informatie