Fresh Colour and Care Hydrating Lip Gift Set | 809280153877

Houd je lippen zacht en soepel met de Colour and Care Hydrating Lip Gift Set met Fresh lippenbalsems. Gepresenteerd in een feestelijke geschenkdoos die u in de boom kunt hangen of in de kerstkous kunt stoppen. Vrij van parabenen, MIT/MCI, formaldehyde, BHA, ftalaten, siliconen D4 & D6, hydrochinon, triclosan en triclocarban. Inhoud set: Suiker Geavanceerde Therapie 2.2g Een best verkopende, kleurloze lippenbalsem verrijkt met verzachtende zeevenkel en antioxidant sinaasappelextract, die helpt beschermen tegen de effecten van agressieve omgevingsfactoren. Hyaluronzuurbolletjes vullen de lippen op met vocht en minimaliseren lijntjes. Suikerblaadjes getinte lippenbehandeling SPF15 2.2g De bekroonde Sugar Lip Treatment in een zachtroze tint, compleet met breedspectrum SPF15 en antioxidantrijke vitaminen om je pruillip te beschermen tegen UV-schade. De lippenbalsem is verrijkt met suiker (een natuurlijk bevochtigingsmiddel), bijenwas en voedende oliën, waaronder moerasschuim, zwarte bessenzaad en druivenpit. De balsem houdt het vocht langdurig vast en maakt je lippen voller en zachter. Suiker Rosé Gekleurde Lipbehandeling SPF15 2.2g Deze roze lippenbalsem met SPF-bescherming hydrateert de lippen tot wel zes uur lang. Zelfde formule als hierboven.

Prijs: 28.45   (klik hier voor meer informatie