Fresh Cleanse en Hydrate huidverzorgingsgeschenkset | 809280154188

De Fresh Cleanse and Hydrate huidverzorgingsgeschenkset is speciaal ontworpen voor een zachte, volle en gezond uitziende teint.Inhoud set:Soja Gezichtsreiniger 20mlDeze pH-gebalanceerde gel cleanser, geschikt voor alle huidtypes, lost make-up op en verwijdert onzuiverheden terwijl het uw teint toniseert. Verrijkt met soja-eiwitten, boragezaadolie, komkommerextract en rozenwater voor een verzachtende en grondige reiniging.Rozen Gezichtsmasker 15mlEen hydraterend gezichtsmasker om de huid te helpen opvullen met vocht. Echte rozenblaadjes worden in een zijdezachte gelformule gesuspendeerd en helpen de teint zacht en soepel te houden. Rozenwater, komkommerextract en aloë vera gel verkoelen en kalmeren, terwijl een melange van theesoorten zorgt voor een heldere, stralende finish.Roos Gezichtscrème 15mlDeze best verkopende moisturiser is verrijkt met hyaluronzuur voor een 72-urige hydratatie. Damaskroosextract ondersteunt een vollere, dauwfrisse huid, terwijl de time-release technologie geleidelijk langdurig vocht vrijgeeft. De gelcrème bevat ook rozenwater, rozenbloemolie, engelwortelbladextract en vitamine E om de droge huid te helpen verzachten.

Prijs: 28.45   (klik hier voor meer informatie