FOREO Bear Huidverzorging Geheimen Gift Set | 7350120790798

Ontdek de revitaliserende en verstevigende effecten van microstroomtechnologie met FOREO’s Skincare Secrets Set. Met het BEAR-apparaat van het bekroonde Zweedse schoonheidsmerk, samen met een hydraterend serum om de huid te hydrateren en de glans te vernieuwen.Inhoud set:BEARDit innovatieve tonische apparaat is ontworpen om de meer dan 65 spieren van het gezicht en de hals te trainen en biedt een onmiddellijk en zichtbaar, maar niet-invasief, liftend en verstevigend effect. Het apparaat is veilig en comfortabel in het gebruik en heeft een gepatenteerd anti-schoksysteem. Door de combinatie van energetiserende microstromen en ontspannende T-Sonic massage helpt het apparaat de huid strakker te maken en de gezichtscontouren te definiëren.Kenmerken:Oplaadbaar, tot 90 keer/ USB opladen5 microstroom intensiteitenErgonomisch & lichtgewicht ontwerpApp-verbonden. App beschikbaar voor iOS en AndroidMoet gebruikt worden met een geleidend serum voor veilig gebruikSERUM SERUM 30mlDit verstevigende geleidende serum, verrijkt met hydraterend squaleen en verstevigend hyaluronzuur, bevordert een jeugdig ogende uitstraling. Antioxidanten helpen bij de verdediging tegen veroudering en de schadelijke effecten van agressieve omgevingsfactoren.

Prijs: 299.45   (klik hier voor meer informatie