Filorga Kerstdoos Duo | 3540550001463

Filorga, de krachtpatser op het gebied van luxe geschenken, presenteert de Christmas Box Duo, twee verwennende producten om uw teint te herstellen en uw leefruimte te upgraden.Inhoud set:NCEF-Reverse Supreme Multi-Correctie Crème 50mlEen regenererende gezichtscrème, versterkt door anti-ageing werking. Uitgerust met NCEF, helpt de formule rimpels glad te strijken en tegelijkertijd de teint te egaliseren en de glans te verbeteren. De crème is verrijkt met karitéboter om te hydrateren en geeft een matte finish.Mini kaars 70gTopnoten: Bergamot, melk, kokosnoot.Hartnoten: Vanille, ylang-ylang, perzik.Basisnoten: Ceder, Patchouli, Karamel.Ontdek een opwekkende sfeer met deze minikaars, met een geurige mix van frisse bergamot en kokosnoot, zachte perzik en een warme ceder basis.

Prijs: 88.45   (klik hier voor meer informatie