Eyeko Black Magic Mini Duo Feestdag 2021 | 5060746512033

Kies voor een felle oogopslag tijdens de feestdagen met de Eyeko Black Magic Mini Duo Holiday 2021. De geschenkset bevat een handtasvriendelijke mascara en eyeliner, het perfecte paar voor thuiscreaties of touch-ups onderweg.Inhoud set: Zwarte Magische Vloeibare Eyeliner 0.3mlEen zwarte vloeibare eyeliner om de ogen te accentueren met een veeg intense definitie. De ultrafijne punt en het penformaat bevorderen de controle en nauwkeurigheid terwijl u experimenteert met gevleugelde effecten. De formule is verrijkt met vitamine B5 en voedt de oogleden tijdens het aanbrengen.Zwarte Magie Mascara Drama & Krul 4mlEen mascara in reisformaat, gecreëerd om de wimpers te versterken door ze van de wortel tot de punt te liften. De formule bevat zwarte pigmenten om de wimpers een dramatische definitie te geven en ze voller en gekruld te maken. De formule, verrijkt met karitéboter, biedt een verzorgende behandeling.

Prijs: 15.45   (klik hier voor meer informatie