Eyeko Black Magic Cocoa Edit Mini Duo Feestdag 2021 | 5060746512040

Definieer de ogen met de Eyeko Black Magic Cocoa Edit Mini Duo Holiday 2021. De geschenkset bestaat uit een duo in reisformaat met een bruine vloeibare eyeliner en een mascara, in een feestelijke verpakking met boomversiering.Inhoud set:Zwarte Magie Cacao Edit Vloeibare Eyeliner 0.3mlEen rijk bruine vloeibare eyeliner met een op kalligrafie geïnspireerd penseeluiteinde voor een nauwkeurige applicatie. De eyeliner, die tot 8 uur blijft zitten, is perfect om een scherpe wing of cat-eye look te creëren.Black Magic Cocoa Edit Mascara 4mlEen warmbruine mascara die zorgt voor drama, volume en krul in de wimpers. Verrijkt met keratine en karitéboter, helpt het de wimpers te voeden en te verzorgen.   

Prijs: 15.45   (klik hier voor meer informatie