evo Miss Malleable Flexible Hairspray | 9349769003794

Zet uw haar vast met de evo Miss Malleable Flexible Hairspray. Deze ultrafijne haarspray helpt om uw kapsel in model te brengen en om opvliegende haren glad te strijken zonder een kleverige of plakkerige textuur achter te laten. De dry mist hairspray is geschikt voor alle haartypes en laat na het zetten ruimte voor flexibiliteit, voor een strak en natuurlijk uitziend resultaat. De stylingspray is licht genoeg om met de streek van het penseel te verdwijnen voor een vlekkeloze en onopvallende afwerking. De nevel is snel en gemakkelijk in gebruik en heeft een extreem sneldrogende formule die droogt zodra hij in contact komt met het haar. Deze evo haarlak creëert gestructureerde styles met een flexibele fixatie, waardoor uw afgewerkte look er zacht en naadloos uitziet.

Prijs: 23.95   (klik hier voor meer informatie