evo Fabuloso Copper 30ml | 9349769001141

Voed gekleurd haar met de evo Fabuloso colour-boosting conditioner. Ultragepigmenteerde kleur wordt onmiddellijk afgegeven bij gebruik, dankzij de toevoeging van kationische haarkleurstoffen die zich ionisch hechten aan de vezels van het haar, voor een krachtig en levendig effect. De vernieuwende bestanddelen verbeteren het uiterlijk van droog, stug haar dat is beschadigd door kleuren en externe agressoren, zodat het er weer glanzend en vol uitziet met een benijdenswaardige glans. De kleurversterkende conditioner bevat geen ammoniak of peroxide, is vriendelijk voor uw haar en is geschikt voor regelmatig gebruik en voor gebruik op fijner, zwakker haar. De boterachtige formule glijdt moeiteloos door uw lokken en wordt snel geabsorbeerd, zodat er geen vettig, zwaar residu achterblijft en het haar licht en veerkrachtig aanvoelt. De conditioner sluit vocht in en zorgt voor langdurige hydratatie, ontklit het haar en maakt het zachter. De conditioner heeft een antistatische werking die helpt alle tekenen van gespleten punten of zichtbare beschadiging te verminderen, terwijl het de glans van uw kleur doet oplichten en behoudt.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie