Eve Lom Travel Must Have Set | 5050013028299

Eve Lom is synoniem met luxe huidverzorging en een van de meest begeerde schoonheidsmerken ter wereld. Ontdek een aantal van de best verkopende producten van het merk met de Travel Must Have Set. Reinig, hydrateer en verjong uw huid met de best verkochte Cleanser, samen met een Rescue Mask om de teint weer in balans te brengen. Met deze reisvriendelijke kit heeft u altijd uw favoriete huidverzorgingsproducten bij de hand. Wordt geleverd in een herbruikbaar reisetui. De set bevat: Eve Lom Travel Cleanser (2 x 20ml) Ervaar een diepe, huidvernieuwende reiniging met wat door Vogue is omschreven als ‘waarschijnlijk de beste cleanser ter wereld’. De veelzijdige, veelvuldig bekroonde balsem is deskundig uitgebalanceerd voor alle huidtypes en combineert de kenmerkende mix van vier aromatische plantaardige oliën van het merk (kruidnagel, eucalyptus, hop en Egyptische kamille) voor een stralende gloed en gladder uitziende huid. Kruidnagelolie bevordert een heldere, zuivere huid, terwijl Egyptische kamilleolie en cacaoboter de huid verzachten, kalmeren en verzorgen. Ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met het speciaal geweven doekje van 100% mousseline, zorgt het voor een diepe maar zachte reiniging; het verwijdert vuil en make-up (zelfs hardnekkige waterproof formules) moeiteloos terwijl het zachtjes scrubt en de huid ontstopt zonder haar uit te drogen of te strippen. Het product helpt om dode huidcellen te verwijderen, de huidtextuur gladder te maken en te verfijnen, en bereidt de teint voor op de volgende stappen in uw huidverzorgingsregime. Na gebruik voelt de huid glad, schoon en gezuiverd aan met een verbeterde teint en doorbloeding. Wees getuige van zichtbare voordelen voor alle huidtypes. Let op: Bij temperatuursveranderingen heeft de formule de neiging na verloop van tijd te kristalliseren. Dit is een natuurlijk proces en verschilt per product. Verwarm de cleanser tussen uw handen om de kristallen te laten smelten alvorens aan te brengen. Het exfoliatievoordeel wordt gegenereerd door de bijgeleverde geweven mousseline doek te gebruiken. De kleur van het product kan variëren van geel tot groen, afhankelijk van de oogst van de kamilleolie. Dit heeft geen impact op de doeltreffendheid van het product. Bevat geen parabenen. Rescue Mask (50ml) Herstel een stralende, gezond uitziende teint met deze meermaals bekroonde formule die helpt om de vermoeide, gestreste huid te revitaliseren. De luxueuze behandeling is verrijkt met een cocktail van weldadige ingrediënten, waaronder kaolin-klei met honing en exfoliërende gemalen amandelen, en heeft een diep reinigende werking; het ontstopt de poriën en zorgt voor een gladder en verfijnder uiterlijk. Ideaal om een vlekkerige huid en geïrriteerde puistjes aan te pakken, of als oppepper om zwellingen en tekenen van vermoeidheid na een avondje uit te minimaliseren. Het veelzijdige masker werkt in minder dan 20 minuten en onthult een zachte, soepele teint met een verbeterde textuur en teint. Muslin Cloth (2 x 1/2 Sized) Deze halfgrote mousselinedoekjes zijn ideaal voor op reis. Ze zijn speciaal geweven om de huid zachtjes te scrubben, te ontgiften en te stimuleren, en verwijderen alle sporen van uw gezichtsreiniger. Het doekje is gemaakt van 100% katoen en is mild voor uw gezicht. Het helpt de bloedsomloop te verbeteren, verwijdert dode huidcellen en reinigt en verstevigt uw huid, zodat uw beautyproducten hun werk optimaal kunnen doen. Eve Lom Muslin Cloths zijn geschikt voor gebruik op alle huidtypes.

Prijs: 55.45   (klik hier voor meer informatie