Eve Lom Holiday Rescue Ritual Gift Set | 5050013028510

Reinig, hydrateer en voed de huid met dit duo van Eve Lom, inclusief de geliefde 5-in-1 cleanser en het stralende masker, plus een bijbehorend neteldoekje.De set bevat:Cleanser 100mlEen multifunctionele reinigingsbalsem die door Vogue wordt omschreven als ‘waarschijnlijk de beste cleanser ter wereld’. Verrijkt met een kenmerkende mix van vier aromatische plantenoliën voor een stralende, glanzende en gladde huid. Tilt zelfs hardnekkige waterproof make-up op.Rescue Mask 100mlEen wekelijkse oppepper die de huid weer doet stralen en fungeert als een noodbehandeling voor de vermoeide en gestresste huid. Het reinigt verstopte poriën zonder de huid uit te drogen, absorbeert overtollige olie en kalmeert roodheid en gevoeligheid.Mousseline doek

Prijs: 84.95   (klik hier voor meer informatie