Eve Lom Holiday Rescue Glow Discovery Set | 5050013028589

Verbeter uw huidverzorgingsroutine deze kerst met de Eve Lom Holiday Rescue Glow Discovery Set. De set bestaat uit een cleanser, toner, moisturiser, peel pads en een mousseline doekje en biedt een huidverzorgend regime om de teint te revitaliseren en een jeugdige uitstraling te stimuleren.De set bevat: Cleanser 20mlEen 5-in-1 zuiverende cleanser die onzuiverheden verwijdert. De formule, verrijkt met aromatische oliën en cacaoboter, exfolieert, reinigt, tonifieert, hydrateert en verwijdert make-up.Rescue Toner 10mlEen lichte, vloeibare toner om de verstopte huid te voeden en poriën te helpen verminderen. De hydraterende formule, verrijkt met bergamotwater, helpt om een verfijnd en helderder oppervlak te onthullen.Moisture Cream 8mlEen vochtinbrengende crème met meerdere functies, verrijkt met hyaluronzuur voor een langdurige hydratatie. De crème helpt fijne lijntjes en rimpels vervagen voor een gezonder uitziende huid.Peel Pads x 60Exfoliërende peel pads om dode huidcellen van het huidoppervlak te verwijderen. De pads bevatten salicylzuur en glycolzuur en helpen de huid te zuiveren en hydrateren.Doekje x 1Te gebruiken met uw reinigingsproduct om de poriën te helpen openen en sporen van make-up te verwijderen.

Prijs: 79.45   (klik hier voor meer informatie