Eve Lom Holiday Iconic Cleanse Ornament Set | 5050013028497

Verwen de droge, verstopte huid met de Eve Lom Holiday Iconic Cleanse Ornament Set. De cadeauset bevat een herstellende reiniger en een zachte mousseline doek om uw huidverzorgingsroutine te beginnen met een stralend ritueel.De set bevat: Balm Cleanser 20ml Een reisformaat cleanser met een 5-1 formule, ontwikkeld om de huid te reinigen en tegelijkertijd te tonifiëren, hydrateren, exfoliëren en make-up te verwijderen. Verrijkt met een mengeling van eucalyptus-, kruidnagel- en kamilleolie en cacaoboter, helpt de reiniger de textuur van de huid te verbeteren en de huid te zuiveren.½ Doekje x1Een 100% katoenen doekje om overtollig product en onzuiverheden van de huid mee weg te vegen. Het doekje biedt een zachte reinigingservaring voor een stralende, gezuiverde huid.

Prijs: 20.45   (klik hier voor meer informatie