Eve Lom Holiday Deluxe Hut Group Exclusive Rescue Ritual Gift Set | 5050013028534

De Eve Lom Holiday Deluxe Hut Group Exclusive Rescue Ritual Gift Set is perfect voor jezelf of een geliefde. De set bevat 3 best verkopende huidverzorgingsproducten, ontworpen om de doffe huid te reinigen, te voeden en te verjongen.De set bevat:Cleanser 200mlEen meermaals bekroonde reinigingsbalsem om uw teint te helpen reinigen en voeden. Een mix van vier aromatische plantenoliën smelten vuil en hardnekkige make-up weg en helpen alle huidtypes glad te strijken, te revitaliseren en te verhelderen.Rescue Mask 100mlDit huidherstellende gezichtsmasker helpt de huid weer stralend en vitaal te maken. Kaolien klei en exfoliërende gemalen amandelen werken om poriën te ontstoppen en onregelmatige textuur te verfijnen voor een gladde, gezond uitziende teint.Moisture Cream 8mlDeze vochtinbrengende crème zit boordevol verfrissende ingrediënten en omhult de huid met een deken van hydratatie. Hyaluronzuur zorgt voor een voller, jeugdig uitziend oppervlak, terwijl extracten van perzikbloesem en witte horehound vervuiling tegengaan. Denk: een soepele huid met een heldere, gezond uitziende gloed.Mousseline doek x 1Een katoenen mousseline doek om reinigers, scrubs of gezichtsmaskers te verwijderen.

Prijs: 118.95   (klik hier voor meer informatie