Emma Hardie Luxe Huid Verwen Set | 5060152408418

De Emma Hardie Luxury Skin Indulgence Set zal uw huidverzorgingsritueel veranderen met zijn diep voedende producten. De geschenkset bevat een reinigingsbalsem, doekje, gezichtscrème, olie, serum en kaars voor een luxueuze verwennerij. Elk huidverzorgingsproduct draagt bij tot een jeugdig ogende, frisse uitstraling.Inhoud set: Moringa Reinigende Balsem 30gVoor de verstopte huid helpt de reinigingsbalsem de zichtbaarheid van poriën te verminderen en hydrateert de huid. Verrijkt met moringazaad extract, wilde zee venkel, vitamine E en een medley van essentiële oliën, helpt de cleanser alle huidtypes te verjongen.  Reinigingsdoekje met dubbele werking x1Een gezichtsdoekje met dubbele werking, te combineren met uw reinigende balsem. De zachte microvezelzijde verwijdert overtollig product, terwijl u met de mousselinezijde de huid kunt exfoliëren.Midas Touch Revitaliserende Crème 15mlDe vochtinbrengende crème, verrijkt met hyaluronzuur, ontsluit intense hydratatie en bevordert een voller en steviger uiterlijk. Een mix van zee- en plantenextracten werkt om een gladder oppervlak te onthullen door fijne lijntjes en rimpels te helpen verzachten.Brilliance Gezichtsolie 30mlEen nachtolie voor het gezicht op basis van een mengsel van vijf basisoliën en negen essentiële oliën. De formule helpt de elasticiteit van de huid te ondersteunen en biedt antioxiderende bescherming tegen de zichtbare effecten van milieu-invloeden.Midas Touch Super Serum 30mlVoor de droge huid helpt het dagelijkse gezichtsserum uitdroging tegen te gaan en de vochtretentie van de huid te ondersteunen. De formule helpt de huid te verhelderen met een dauwfrisse finish en een verhelderde helderheid.Moringa Luxe Geurkaars 75gEen geurkaars om uw omgeving onder te dompelen in een ontspannende, luxueuze geur.

Prijs: 67.95   (klik hier voor meer informatie