Emma Hardie Cleanse and Hydrate Bundle | 5060152408012

Onthul een stralende, gezond uitziende huid met de Emma Hardie Cleanse and Hydrate Bundle. Dit huidverzorgingsduo bestaat uit een cleanser en een gezichtscrème die samen de doffe teint verjongen en het gezicht grondig voeden. Elke formule heeft ultrahydraterende eigenschappen voor een soepele, gladde huid die comfortabel en zacht aanvoelt. Voor een schone, frisse en verzorgde huid. De set bevat: Moringa Cleansing Balm (100ml) Geniet van een verjongende reiniging met deze luxe reinigende balsem. De verfrissende formule verwijdert make-up en onzuiverheden en revitaliseert de doffe huid. Deze voedende balsem is verrijkt met het antioxiderende extract van moringazaad, wilde zeevenkel en vitamine E en heeft een balancerende, hydraterende en zuiverende werking. De balsem reinigt de huid grondig en verwijdert make-up van de ogen en het gezicht. Poriën worden ontstopt en verfijnd. Het bevat ook een cocktail van druivenpittenolie en zoete amandelolie, rijk aan essentiële vetzuren om de huid voller te maken en te verzachten. Doordrenkt met essentiële oliën van sinaasappel, neroli, mandarijn, jasmijn en roos om de zintuigen te verfrissen en tegelijkertijd te kalmeren. Kan ook gebruikt worden als hydraterend behandelingsmasker als u het tien minuten laat zitten. Geschikt voor alle huidtypes. Midas Touch Revitalising Cream (50ml) Verwen uw huid met een hydraterende sluier met deze revitaliserende gezichtscrème, een intensieve moisturizer voor een jeugdig ogende teint. Hyaluronzuur sluit onder het huidoppervlak vitaal vocht in, verzacht eventuele irritatie en maakt de gezichtscontouren voller. Een krachtige mix van zee- en plantenextracten vormt samen met vitamine E een defensieve barrière tegen vervuiling en andere invloeden van buitenaf, terwijl het natuurlijke Polymatrix Algae Film-extract de huid strakker, gelift en verstevigd maakt. Verwacht een helderder, gladder en jonger uitziend resultaat.

Prijs: 67.95   (klik hier voor meer informatie