Elizabeth Arden Uplifting Harmony Advanced Ceramide Set (ter waarde van $85.00) | 085805243982

Stimuleer een jeugdig uitziende teint met de Elizabeth Arden Uplifting Harmony Advanced Ceramide Set. De geschenkset bevat een collectie anti-ageing huidverzorgingsproducten, perfect voor wie op zoek is naar een vernieuwde en stralend uitziende huid.Inhoud set:    Advanced Ceramide Capsules Dagelijkse Jeugdherstellende Gezichtscapsules 60pcEen lichtgewicht serum voor het gezicht, ontworpen om de huidbarrière te verbeteren en de zichtbare tekenen van veroudering te minimaliseren, de stevigheid te verbeteren en de uitstraling te versterken.Geavanceerde Ceramide Oog Capsules 7stEen oogserumcapsule boordevol vochtinbrengende ceramiden en krachtige plantaardige bestanddelen om fijne lijntjes en rimpels rond de ogen te helpen verminderen.Ceramide Zuiverende Crème Cleanser 50mlEen romige, met vocht verrijkte reinigingslotion die op milde wijze make-up en onzuiverheden verwijdert, zodat de huid schoon en zacht aanvoelt.Superstart Booster Serum 5mlEen gezichtsserum rijk aan probiotica dat de natuurlijke processen van de huid helpt te versterken en de doeltreffendheid van de volgende huidverzorgingsproducten verhoogt.

Prijs: 79.45   (klik hier voor meer informatie