Elizabeth Arden Twist and Lift Advanced Ceramide Set (ter waarde van $104.00) | 085805244002

Ontdek de reeks huidverzorgende capsules van Elizabeth Arden met de Twist and Lift set, gepresenteerd in een feestelijk, juweelkleurig cosmeticazakje.De capsulekit bevat vochtinbrengende, huidversterkende ceramiden en combineert gerichte behandelingen die zijn samengesteld om veelvoorkomende huidproblemen aan te pakken, van dofheid tot verlies van elasticiteit en rimpels.De verschillende serums zitten in biologisch afbreekbare capsules met één dosis, die verzegeld zijn om de werkzaamheid van de actieve ingrediënten te behouden.Klinisch en dermatologisch getest. Vrij van conserveringsmiddelen en parfum.Inhoud set:Geavanceerde Ceramide Gezichtscapsules 90pcEen bestseller van Elizabeth Arden die ernaar streeft de barrièrefunctie van de huid te verbeteren, terwijl vocht wordt vastgehouden en de typische tekenen van veroudering worden geminimaliseerd.Geavanceerde Ceramide Oog Capsules 7stVerstevigt zichtbaar de verslapte huid rond de gevoelige huid rond de ogen en pakt kraaienpootjes, wallen en donkere kringen aan.Vitamine C Ceramide Capsules 7stEen stralend vernieuwend serum dat de huid zichtbaar verheldert, verkleuringen en een ongelijkmatige teint zichtbaar verbetert en beschermt tegen factoren die de tekenen van veroudering veroorzaken.Hyaluronzuur Ceramide Caps 7pcDit zijdezachte serum met vochtafsluitende Double-Lock Hydration maakt gebruik van hyaluronzuur om vocht aan te trekken en ceramiden om het in te sluiten voor een vollere, stevige en gehydrateerde huid.Retinol Ceramide Capsules 7stEen gerichte behandeling om lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen, terwijl de huidtextuur en -toon worden verbeterd.

Prijs: 101.95   (klik hier voor meer informatie