Elizabeth Arden Plumped en Perfect Hyaluronzuur Set (ter waarde van $88.00) | 085805243999

De Plumped and Perfect cadeauset is samengesteld om de dorstige teint te lessen en combineert vier met hyaluronzuur verrijkte behandelingen uit Elizabeth Arden’s archief van geavanceerde huidverzorging.Klinisch, dermatologisch en op allergieën getest. Geschikt voor alle huidtypes.Inhoud set:Hyaluronzuur-ceramide-capsules 60pcDit zijdezachte serum met vochtafsluitende Double-Lock Hydration maakt gebruik van hyaluronzuur om vocht aan te trekken en ceramiden om het in te sluiten voor een vollere, stevige en gehydrateerde huid.Geavanceerde Ceramide Gezichtscapsules 7stEen bestseller van Elizabeth Arden die ernaar streeft de barrièrefunctie van de huid te verbeteren, terwijl vocht wordt vastgehouden en de typische tekenen van veroudering worden geminimaliseerd.Ceramide Zuiverende Crème Cleanser 50mlEen make-up oplossende reinigingscrème die effectief onzuiverheden verwijdert en de gestreste huid kalmeert met een exclusief ceramide 3 complex. Geurvrij.SUPERSTART Huidvernieuwingsbooster 5mlEen bekroond serum dat het gezonde uiterlijk van het huidoppervlak herstelt en het natuurlijke herstelproces versterkt. Bevat probiotica, lijnzaad en zeevenkel om de natuurlijke afweer van de huid te versterken, de vochtretentie te verbeteren en de huid weer stralend te maken.

Prijs: 84.95   (klik hier voor meer informatie