Elizabeth Arden Exclusive Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra-Plumping Serum 60pcs | 085805232023

De Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra-Plumping Serum van Elizabeth Arden biedt intense hydratatie met een twist, ontworpen om de huid echt te voeden. Dit krachtige, dubbelwerkende serum biedt het vochtverzegelende Double-Lock Hydration System™, dankzij twee herstellende ingrediënten. Hyaluronzuur werkt als een vochtinbrenger die tot 1000 maal zijn eigen gewicht aan water naar de huid kan leiden, waardoor de teint wordt opgevuld met hydratatie. Versterkende ceramiden sluiten deze hydratatie vervolgens in door een verzegelend effect te creëren, waardoor vochtverlies wordt voorkomen en de huidverzorging optimaal wordt vastgehouden. De formule is samengesteld voor een maximale werkzaamheid en is ingekapseld in een capsule die één dosis bevat om de zuiverheid te garanderen, waardoor de huid er zichtbaar voller, steviger en meer gehydrateerd uitziet. De Zero H2O Technology™ zorgt ervoor dat hyaluronzuur efficiënt in de oppervlaktelaag van de huid wordt gebracht. De moleculen zijn 500 x kleiner* dan traditionele HA-moleculen, waardoor ze 4 x zo diep kunnen doordringen** om het vitale en opvullende vocht weer op peil te brengen. Het luxueuze serum heeft een lichte, zijdeachtige textuur en biedt met elke dosis een onmiddellijke verstevigende werking om de jeugdige veerkracht van de huid terug te krijgen. De biologisch afbreekbare, eenmalige doseringscapsules geven de huid een nieuwe gloed en helpen de zichtbaarheid van fijne lijntjes en uitdroging te verminderen. **Geëxtrapoleerd op basis van gepubliceerde artikelen en het moleculair gewicht van HA.

Prijs: 84.95   (klik hier voor meer informatie