Elizabeth Arden Exclusive Beautiful Journey Travel Essentials | 085805217471

Geef uw paardenstaart de transformatie die hij verdient met de Insta Braid paardenstaart haarverlenging van Beauty Works. Met 61 cm profiteert u van een royale toename in lengte en volume voor een vollere en stralende look. Dankzij de handige clip-in constructie is hij gemakkelijk en snel te gebruiken, en dus ideaal voor last-minute make-overs.De vlechtverlenging is gemaakt van 100% Remy menselijk haar, wat betekent dat uw gloednieuwe lokken zich net zo gedragen als uw echte lokken, voor een natuurlijke uitstraling en gevoel. Het haar is gesegmenteerd en kan naadloos in een bestaande paardenstaart gevlochten worden en met een haarband vastgezet worden. Ontdek ongelooflijke niveaus van dikte en body, of uw haar nu fijn, halfzwaar of dik is.

Prijs: 54.45   (klik hier voor meer informatie