Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum Gift Set | 085805237660

De cadeauset van Elizabeth Arden bevat een hele reeks voedende producten, boordevol stralende serums. De set zorgt voor een stralende teint op uw huid en zal uw huidverzorgingsroutine een boost geven. De set bevat: Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum (60pcs) Elke capsule met één dosis bevat het innoverende CLX Complex van Elizabeth Arden met anti-verouderingseigenschappen. Deze revolutionaire technologie in de Elizabeth Arden Ceramide Capsules levert de herstellende kracht van ceramiden en essentiële lipiden om uw huid te versterken en uw beschermlaag tegen zichtbare tekenen van veroudering opnieuw op te bouwen. De Ceramide Capsules van Elizabeth Arden bevorderen het natuurlijke collageenniveau van uw huid voor een steviger, veerkrachtiger uiterlijk, en verminderen de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels voor een jongere, gladdere en egaler getinte huid. Ceramide Lift and Firm Day Cream SPF30 (15g) Een ultramoderne behandeling, die de ultra-luxe hydratatie van de huid naar een hoger niveau tilt; uw huid wordt omringd met alles wat ze nodig heeft voor een vollere, minder gerimpelde, meer ontspannen uitstraling. De crème bevat argireline, een krachtige hexapeptide, waarvan bewezen is dat hij oppervlakkige lijntjes meetbaar voller maakt om zichtbare tekenen van veroudering, stress en spanning te helpen wegwerken. Ceramide Lift and Firm Night Cream (15g) Een time-release formule die de natuurlijke beschermende barrière van uw huid herstelt. Het bevat de New Cellular Plumping Technology en het geavanceerde ingrediënt aqualance. Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum (30pcs) Het lichte, halftransparante serum is verpakt in capsules van één dosis voor een gemakkelijk gebruik en om de werking te beschermen (Retinol is extreem gevoelig voor licht en lucht). Het bevat een cocktail van weldadige ingrediënten om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en om de teint en textuur te helpen verbeteren. Retinol is een klinisch bewezen ‘gladmaker’, terwijl vochtinbrengende ceramiden en revitaliserende peptiden samenwerken om de huid te hydrateren en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum (7pcs) Een verpakking van capsules met één dosis serum, die de tekenen van veroudering en vermoeidheid rond de oogcontour aanpakken. De hydraterende en herstellende antiverouderingscapsules maken gebruik van een CLX-complex en helpen fijne lijntjes, kraaienpootjes en donkere kringen te verminderen, terwijl de natuurlijke ceramiden worden hersteld. Het gladmakende serum heeft een verstevigend effect, versterkt de weerstand van de huid tegen fijne lijntjes, ondersteunt het natuurlijke collageen en lift en herstelt de textuur van de gevoelige huid rond de ogen. Verwacht u aan levendigere, ‘gelifte’ ogen met minder wallen en minder rimpels.

Prijs: 96.45   (klik hier voor meer informatie