Elemis x Gretchen Roehers The Glow-Getters Limited Edition Duo Collection | 641628785797

Het favoriete luxe huidverzorgingsmerk van Groot-Brittannië, Elemis, slaat de handen ineen met de getalenteerde illustrator Gretchen Röehrs, voor het beperkte editie Glow-Getters Duo. Het duo bestaat uit twee van de best verkochte huidverzorgingsproducten van Elemis en wordt geleverd met een groene toilettas die versierd is met Röehrs’ eigenzinnige kunst. De set bevat: Papaya Enzyme Peel (50ml) Deze unieke, niet-korrelige peelingcrème met fruitenzymen van papaja en ananas maakt uw teint gladder, helderder en zuiverder. De peeling bevat 7 actieve ingrediënten om uw huid te herstellen en te beschermen, en exfolieert zachtjes zonder te schuren. Uw huid wordt behandeld met zeewieractiva en vitamine E, waardoor u een gladde, gehydrateerde en geremineraliseerde huid krijgt. Het masker maakt uw teint gladder en stralender door dode huidcellen op te lossen zonder te wrijven, en biedt antioxiderende voordelen om de huid te beschermen tegen milieu-agressors. Nourishing Omega Rich Cleansing Oil (195ml) Smelt moeiteloos vuil en make-up weg met deze luxueuze, olie-naar-lotion cleanser. In contact met water verandert het in een melkachtige oplossing, die de teint zuivert en de huid soepeler, zachter en jeugdiger ogend maakt. Winterroos- en chiazaadolie worden gemengd met granaatappelextract om de huid te kalmeren, te voeden en te ontgiften.

Prijs: 33.45   (klik hier voor meer informatie