Elemis Kit: Zijn (of haar) essentiële Duo | 641628889099

Geef het cadeau van een gezond uitziende huid met de Elemis Kit: Zijn (of Haar) essentiële Duo. De geschenkset bevat een paar dagelijkse huidverzorgingshelden die zijn ontworpen om de huid direct een fris gevoel te geven.  Inhoud set:Diep reinigende gezichtswasgel 150mlEen dagelijkse gezichtsreiniging die onzuiverheden en verontreinigende stoffen van de huid verwijdert en ingegroeide haartjes helpt te voorkomen. Verrijkt met Engelse eikenschors, groene munt en pepermunt, geeft het de huid een schoon en fris gevoel.Dagelijkse Vochtinbrenger 50mlEen lichte dagelijkse moisturizer die ontworpen is om de huid onmiddellijk te verfrissen en te hydrateren. Een mix van Polynesische groene tamanu-olie en cactus cerus-bloemextract helpen de huid te verzachten, terwijl kastanje- en bamboemelk de elasticiteit en soepelheid van de huid bevorderen.

Prijs: 59.95   (klik hier voor meer informatie