Elemis Kit: Voedende huid en gezondheid trio | 641628889051

Laat uw huid stralen met het Elemis Nourishing Skin Health Trio. Deze cadeauset bevat drie plantaardige formules en zorgt voor een gehydrateerde en stralende teint.  Inhoud set:Superfood AHA Glow Reinigingsboter 90gEen reinigingsboter die make-up en onzuiverheden van de huid verwijdert voor een frisse, gezond ogende stralende huid. Verrijkt met een mix van gefermenteerde pompoen enzymen, mangoboter en chiazaadolie, helpt het de huid te verhelderen en te voeden.Superfood Glow Priming Moisturiser 20mlDe multi-tasking moisturiser zit boordevol prebiotica en verhelderende micromineralen en doet tevens dienst als hydraterende primer om de natuurlijke glans van de huid te bevorderen.Supervoeding Kefir-thee mist 30mlEen hydraterende nevel die de make-up tonifieert, prepareert en fixeert voor een langdurige gezonde gloed. Het zit boordevol kokoswater, rooibosthee en kefirferment, en helpt de huid te kalmeren en te verfrissen bij elke spritz.

Prijs: 39.95   (klik hier voor meer informatie