Elemis Kit: Hydraterend Dag & Nacht Duo | 641628889037

Verjong uw huid met het Elemis Hydrating Day & Night Duo. Het antiverouderingsduo bestaat uit een bekroonde dagcrème en een intensieve nachtcrème voor een stevigere en stralender uitziende teint.Inhoud set:Pro-Collageen Marinecrème 50mlEen hydraterende dagcrème om de huid steviger en elastischer te maken. De lichtgewicht gelcrème is verrijkt met krachtige marine- en plantaardige werkstoffen om fijne lijntjes en rimpels te helpen vervagen.Pro-Collageen Oxygenating Nachtcrème 50mlEen rijke, intensieve nachtcrème die de tekenen van veroudering aanpakt om een gehydrateerde, stralende en steviger uitziende teint te ondersteunen. Een mengsel van laminaria digitata en rode algen om de huid in optimale conditie te houden en een gezond uitziende teint te bevorderen.

Prijs: 141.45   (klik hier voor meer informatie