Elemis Kit: Huid Resurfacing Trio | 641628889075

Verfijn het oppervlak van uw huid met deze huidverzorgingsgeschenkset uit de Dynamic Resurfacing-collectie van Elemis. Dit oppervlakte-vernieuwende trio is de perfecte oppepper voor een doffe teint en helpt u een gladde, glasachtige teint te krijgen die straalt.Inhoud set:Dynamische Resurfacing Gezichtspads x60Een tubetje met tweeledig werkende gezichtsresurfacing pads die zacht maar effectief zijn. Ze lossen de oppervlaktelaag van de huidcellen op en geven de doffe huid een nieuwe glans.Dynamic Resurfacing Gezichtswas 200mlElemis’ best verkochte cleanser op waterbasis die de natuurlijke celvernieuwingscyclus van uw huid bevordert. Niet-schurende exfolianten werken samen met de revolutionaire Tri-Enzyme technologie om de bovenste huidlagen te verwijderen en daaronder een glad oppervlak te onthullen. Actieve stoffen die rijk zijn aan antioxidanten beschermen tegen dagelijkse stress.Dynamic Resurfacing Skin Smoothing Essence 28mlDeze lichte essentie, die het midden houdt tussen een serum en een melkachtige lotion, brengt een babygladde huid aan de oppervlakte met enzymatische eigenschappen en een mix van fytinezuur, melkzuur en wijnsteenzuur, terwijl het gevoed wordt met berkensap extract. De formule hydrateert de huid, verbetert zichtbaar de helderheid en minimaliseert de zichtbaarheid van poriën.

Prijs: 73.45   (klik hier voor meer informatie