Easilocks x Jordyn Woods U Part – Biscuit Ballyage | 5391528139132

Krijg soepele, natuurlijk uitziende lokken met de Easilocks x Jordyn Woods U Part. Dit product van de samenwerking van experts is geschikt voor alle haartypes en presenteert een selectie van hoogwaardige haarextensies die luxueuze lengte, volume en stijl bieden om uw alledaagse look naar een nieuw niveau te tillen. De individuele haarstukjes zijn tot 60 cm lang en zijn het best bewaarde geheim om in slechts enkele minuten onberispelijke losse golven te verkrijgen. De synthetische strengen zijn gemaakt met superieure hittebestendige HD-vezels en speciaal ontworpen om eruit te zien, te bewegen en aan te voelen als echt mensenhaar. De haarextensies kunnen worden gewassen, geföhnd en gestijld met hitte tot 150 graden Celsius, waardoor u eindeloze stylingopties heeft. Een innovatief uitgesneden bovendeel zorgt voor een naadloze vermenging met uw eigen haar voor een zeer natuurlijk resultaat. Het wordt met stevige clips aan uw natuurlijke lokken bevestigd, ligt plat voor een consistent uiterlijk en blijft op zijn plaats zitten zonder overmatig glijden of schuiven. De synthetische U-part extensie geeft u glanzende, lange en dromerige golven zodat uw haar het pronkstuk van elke outfit is. Lengte: 61 cm Vervaardigd in Ierland.

Prijs: 79.45   (klik hier voor meer informatie