Dr. Brandt Cellusculpt Cream (180g) | 663963007297

Dr. Brandt’s Cellusculpt Cream is een bekroonde, alcoholvrije formule die werkt om vetophopingen af te breken en het verschijnen van cellulitis te verminderen. De snel absorberende crème, verrijkt met een dubbele dosis cafeïne, dringt diep door om de oneffenheden van de huid te verstevigen, te tonifiëren en glad te maken, de elasticiteit van de huid te verhogen en de bloedsomloop te stimuleren.Organisch silicium disilanol herstructureert en bouwt collageen weer op, terwijl een exclusieve enzymatische vetbreker de huidtextuur verbetert. De verkoelende en verzachtende cellusculpt, die voorzien is van een unieke massagetoepasser met vijf roestvrijstalen kogeltjes voor optimale resultaten, geeft de huid een nieuwe vorm en hydrateert alle probleemzones. -Na 4 Weken*:96% zegt dat hun huid er strakker en steviger uitziet84% meldt dat heupen en dijen opnieuw gesculpt zijn80% meldde dat cellulitis er minder uitziet*Klinische studie uitgevoerd bij vrouwen van 25-55 jaar

Prijs: 52.45   (klik hier voor meer informatie