Dolce&Gabbana The Only One Eau de Parfum Reisset | 3423222018214

Geur familie: Floriental GourmandTopnoten: Viooltje, Bergamot.Hartnoten: Koffie, Iris.Basisnoten: Vanille, Patchouli.De Dolce&Gabbana The Only One Eau de Parfum Travel Set presenteert drie maten van de verfijnde The Only One geur.Gekenmerkt door hypnotiserende vrouwelijkheid ontvouwt de EDP een betoverende, bloemige geur. Topnoten van violet en bergamot vloeien over in een energiek hart van koffie en iris, waardoor een ingewikkeld contrast ontstaat, net als de vrouw die het vertegenwoordigt.Samen met een basis van vanille en patchoeli is deze parfumgeschenkset het perfecte geschenk voor uzelf of voor een geliefde. Waarom zou je zonder je The Only One Eau de Parfum zitten? Er is er een voor thuis, een voor onderweg, en een om in je handtas te dragen.Inhoud set:The Only One Eau de Parfum 30ml The Only One Reis Spray 10mlThe Only One Miniature 7.5ml

Prijs: 111.95   (klik hier voor meer informatie