Dolce&Gabbana The Only One Eau de Parfum Duo | 3423220007593

Topnoten: Viooltjes, Bergamot.Hartnoten: Koffie, Iris.Basisnoten: Vanille, Patchouli.In een slanke glazen flacon met nieuwe vierkante, grafische lijnen en een stevige, transparante basis, belichaamt The Only One Eau de Parfum-cadeauset de essentie van verfijnde en hypnotiserende vrouwelijkheid. Verleidelijk en stralend, met een verrassende melange van tegenstellingen, ontketent dit betoverende bloemenparfum noten van viooltjes, gecombineerd met subtiele vleugjes zinnige bergamot om een levendig en sappig boeket te creëren met een magnetische aantrekkingskracht die de zintuigen prikkelt. Het hart wordt gevormd door verleidelijke noten van rijke koffie vermengd met charmante iris. De warme basis van vanille en patchoeli geeft een bijna tastbare, troostende kwaliteit en omhult de zintuigen in een uitbundige omhelzing.De set bevat:The Only One Eau de Parfum (1 x 50ml)The Only One Eau de Parfum (1 x Travel Size)

Prijs: 63.95   (klik hier voor meer informatie