Dolce&Gabbana The Only One Eau de Parfum 100ml and Travel Spray 10ml Set | 3423473146056

Topnoten: Viooltjes, bergamot Hartnoten: Koffie, iris. Basisnoten: Vanille, patchouli. In een slanke glazen flacon met nieuwe vierkante, grafische lijnen en een stevige, transparante basis, belichaamt The Only One Eau de Parfum-cadeauset de essentie van verfijnde en hypnotiserende vrouwelijkheid. Dit betoverende bloemenparfum is met zijn verrassende melange van tegenstellingen verleidelijk en stralend en ontketent noten van viooltjes, gecombineerd met subtiele toetsen van zinderende bergamot om een levendig en sappig boeket te creëren met een magnetische aantrekkingskracht die de zintuigen prikkelt. Het hart wordt gevormd door verleidelijke noten van rijke koffie vermengd met charmante iris. De warme basis van vanille en patchouli geeft een bijna tastbare, troostende kwaliteit en omhult de zintuigen in een uitbundige omhelzing. De set bevat: The Only One Eau de Parfum (100ml) The Only One Eau de Parfum Travel Spray (10 ml) The Only One Eau de Parfum Mini (7.5ml)

Prijs: 108.95   (klik hier voor meer informatie