Dolce&Gabbana The One Eau de Parfum Set – 75ml | 3423222018245

Geur familie: Oosters BloemigTopnoten: Bergamot, mandarijn, lychee, perzik.Hartnoten: Madonna Lily, Lily of the Valley, Jasmine.Basisnoten: Vanille, amber, muskus, pruim, vetiver.De Dolce&Gabbana The One Eau de Parfum Set bevat drie must-have geurproducten, ondergebracht in een luxe geschenkverpakking.Inhoud set:The One Eau de Parfum 75mlDeze tijdloze geur stijgt naar een voluptueus crescendo, waarbij frisse, fruitige akkoorden worden gevlochten met een bedwelmende bloemenrand. Omhuld door vrouwelijkheid, verschuift de geur naar een sensuele vanille, ambery-musk droge afdronk.The One Body Lotion 50mlDeze bodylotion, verrijkt met de rijke, sensuele geur van The One, maakt uw huid zacht, soepel en subtiel geparfumeerd.The One Reis Spray 10mlEen handig The One-parfum in reisformaat, perfect voor onderweg.

Prijs: 105.45   (klik hier voor meer informatie