Dolce&Gabbana The One Eau de Parfum Set – 30ml | 3423222066390

Geur familie: Oosters BloemigTopnoten: Bergamot, mandarijn, lychee, perzik.Hartnoten: Madonna Lily, Lily of the Valley, Jasmine.Basisnoten: Vanille, amber, muskus, pruim, vetiver.Dolce&Gabbana’s The One Eau de Parfum Set leidt de weg in luxe geschenken. Het duo wordt aangedreven door frisse maar verleidelijke noten die culmineren in een must-have hedendaagse signatuur.Inhoud set:The One Eau de Parfum 30mlDeze tijdloze geur stijgt naar een voluptueus crescendo, waarbij frisse, fruitige akkoorden worden gevlochten met een bedwelmende bloemenrand. Omhuld door vrouwelijkheid, verschuift de geur naar een sensuele vanille, ambery-musk droge afdronk.The One Body Lotion 50mlDeze bodylotion, verrijkt met de rijke en sensuele geur van The One, maakt uw huid zacht, soepel en licht geparfumeerd.

Prijs: 62.45   (klik hier voor meer informatie