Dolce&Gabbana The One Eau de Parfum 75ml Set | 3423220002154

Net als de vrouw die het draagt, komt de kracht en het unieke karakter van het parfum Dolce & Gabbana The One voort uit contrast. The One wordt gebruikt om polsen te sieren of in de lucht te verstuiven en een geparfumeerd aura te creëren. Het is een modern ‘floriental’ eau de parfum dat hedendaagse fruitingrediënten combineert met het klassieke palet van witte bloemen van de parfumeur. “Every woman is The One!” Stefano Gabbana. De set bevat: The One Eau de Parfum 75ml Het oriëntaalse bloemenparfum opent met topnoten van mandarijn, bergamot en perzik, voordat het overgaat in een glorieus hart van jasmijn, pruim en madonnalelie. Een sterke, sensuele basis van vanille, amber en muskus rondt de geur af. In een rechthoekige fles met goudkleurige dop. Body Lotion 100 ml Verdeel de luxueuze bodylotion over uw basis, zodat de voedende bestanddelen zich kunnen verdelen en de droge huid minder zichtbaar wordt.

Prijs: 101.95   (klik hier voor meer informatie