Dolce&Gabbana Pour Homme Deodorant Stick – 75ml | 3423473020745

Blijf fris en droog met de Dolce & Gabbana Pour Homme Deodorant Stick. De lichte formule trekt snel in om te voorkomen dat er plakkerige resten achterblijven, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de hele dag aangenaam blijft geuren. Bij het openen van het deksel komen onmiddellijk de verleidelijke aroma’s van lavendel, tabak en citrusvruchten vrij, die u aanmoedigen om u te koesteren in de sfeer die gecreëerd wordt. De geur werkt versterkend en zelfverzekerd, waardoor de deodorant de ideale manier is om de dag te beginnen. De deodorantstick in handig formaat is ideaal om in uw tas te stoppen voor noodgevallen, zodat u nooit meer verrast wordt. De deodorant vult vocht aan en hydrateert, waardoor de formule geschikt is voor de gevoelige huid.

Prijs: 29.45   (klik hier voor meer informatie