Dolce&Gabbana Men’s The One Eau de Toilette 100ml Set | 3423473147053

Top noten:grapefruit, koriander, basilicum. Hartnoten:gember, kardemom, zoete sinaasappelbloesem. Basis noten:tabak, amber, cederhout. De cadeauset The One For Men van Dolce & Gabbana, verpakt in een elegante glazen flacon met een gladde houten bovenkant, is een geur van elegantie en sensualiteit. Klassiek met moderne accenten, levendig en innemend, The One ontketent frisse, kruidige noten die zich ontwikkelen tot een kruidig aroma dat doet denken aan een oosterse markt, voordat het zich vestigt op houtachtige ondertonen. Charismatisch, elegant, verleidelijk en passend bij de moderne man die nooit onopgemerkt voorbijgaat. De set bevat: The One for Men Eau de Toilette (100ml) The One for Men Aftershave Balm (50ml) The One for Men Shower Gel (50ml)

Prijs: 85.95   (klik hier voor meer informatie