Dolce&Gabbana Licht Blauw Eau de Toilette Set | 3423222066376

Geur familie: Bloemig FruitigTopnoten: Ceder, groene appel, blauwe bosbes.Hartnoten: Bamboe, Jasmijn, Roos.Basisnoten: Citroenhout, amber, muskus.Trakteer een geliefde op de Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette Set. Deze set wordt gekenmerkt door frisse, bloemig-fruitige noten, ontworpen om de zintuigen te prikkelen en te verlichten bij elke gelegenheid.Inhoud set:Licht Blauw Eau de Toilette 50mlDeze eau de toilette is geïnspireerd op de wonderen van de Middellandse Zee en mengt Siciliaans cederhout met de scherpte van groene appel en de bloemige levendigheid van blauwe bosbes. Bamboe, jasmijn en roos monopoliseren het hart, dat overgaat in een diepe, sensuele basis van amber en muskus. Badend in moderne vrouwelijkheid, roept de EDT visioenen op van de warme zon die glinstert op een glooiende turquoise oceaan.Licht Blauwe Lichaamscrème 50mlEen voedende lichaamscrème voor een soepele, voelbaar gladde huid.Lichtblauwe douchegel 50mlDeze douchegel verwijdert op milde wijze vuil, viezigheid en onzuiverheden, en maakt de huid schoon en subtiel geparfumeerd.

Prijs: 70.45   (klik hier voor meer informatie