Dolce&Gabbana K Eau de Toilette Set – 50ml | 3423222066413

Geur familie: Houtachtig AromatischTopnoten: Citrus, sprankelende bloedsinaasappel, jeneverbes.Hartnoten: Citrus, Scharlei, Geranium, Lavandin.Basisnoten: Cederhout, Vetiver, Patchouli.Maak zijn dag goed met de Dolce&Gabbana K Eau de Toilette Set. Met een verkwikkende eau de toilette met bijpassende aftershavebalsem en douchegel is deze cadeauset perfect voor de zelfverzekerde man.Inhoud set:K Eau de Toilette 50mlDeze warme, omhullende geur roept het beeld op van een schilderachtig Italiaans landschap onder de mediterrane middagzon en is een must-have. Frisse noten van beboste Toscaanse heuvels gaan over in sprankelende citrusakkoorden, voordat ze bezwijken onder de sensuele aantrekkingskracht van cederhout en patchoeli.K Aftershave Balsem 50mlEen weldadige aftershave balsem om uw zintuigen te verfrissen.K Douchegel 50mlLaat deze fris geurende douchegel schuimen om uw huid te revitaliseren en te reinigen.

Prijs: 64.45   (klik hier voor meer informatie