Dolce&Gabbana Exclusive K Eau de Toilette Set – 100ml | 3423222066420

Geur familie: Houtachtig AromatischTopnoten: Citrus, sprankelende bloedsinaasappel, jeneverbes.Hartnoten: Citrus, Scharlei, Geranium, Lavandin.Basisnoten: Cederhout, Vetiver, Patchouli.Geef een iconisch cadeau deze feestdagen met Dolce&Gabbana’s Exclusive K Eau de Toilette Set. Deze collectie bevat een luxe parfum voor mannen, plus een bijpassende reisspray en aftershavebalsem. Perfect voor de moderne, zelfverzekerde man.Inhoud set:K Eau de Toilette 100ml               Deze warme, omhullende geur roept het beeld op van een schilderachtig Italiaans landschap onder de mediterrane middagzon en is een must-have. Frisse noten van beboste Toscaanse heuvels gaan over in sprankelende citrusakkoorden, voordat ze bezwijken onder de sensuele aantrekkingskracht van cederhout en patchoeli.K Aftershave Balsem 50mlDeze aftershavebalsem zorgt ervoor dat u fris blijft ruiken, dankzij de opwekkende, houtachtig-aromatische geur.K Reis Spray 10mlEen handige reisspray, ideaal voor jet-setters.

Prijs: 87.45   (klik hier voor meer informatie