Dermalogica Sensitive Skin Rescue Kit | 666151005525

Verzacht gevoeligheid, roodheid en ontstekingen met de Dermalogica Sensitive Skin Rescue Kit. Deze huidverzorgingsreddingen zijn speciaal ontwikkeld om de gespannen en gevoelige delen van de huid te kalmeren. Ze verzachten het ongemak en helpen de beschermende barrière van de huid te versterken en te voeden. Een cleanser, een face mist en een gel moisturiser harmoniëren om hydraterende voordelen te bieden, het vochtgehalte te helpen reguleren en een gladde, comfortabele huid te bevorderen. De set bevat: Ultracalming Cleanser (50ml) Deze niet-schuimende reiniger, die speciaal ontwikkeld is voor de meest gevoelige huid, verwijdert vuil en onzuiverheden van het gezicht en respecteert daarbij de natuurlijke pH-waarde van de huid. De gezichtswasgel heeft kalmerende eigenschappen die werken om de reactieve, overgevoelige of overbehandelde huid af te koelen en haar kalm en comfortabel te maken. Deze pH-gebalanceerde reiniger pakt op deskundige wijze roodheid en ontstekingen aan en versterkt op milde wijze de beschermende barrière van de huid zonder irritatie te veroorzaken. De lichte gel-crème textuur is na het aanbrengen gemakkelijk uit te vegen, waardoor het geschikt is voor mensen die gevoelig zijn. Ultracalming Mist (15ml) Verlicht gevoeligheid en roodheid met deze kalmerende gezichtsmist. Deze gezichtsverzorging, die na de reiniging wordt gebruikt, helpt de hydratatie in te sluiten en creëert een onzichtbaar schild over de huid dat de agressieve invloeden van buitenaf bestrijdt. De hydraterende gezichtsmist maakt gebruik van haver en plantaardige werkstoffen om ontstekingen, ongemakken, branderigheid en jeuk bij het gezicht te helpen bestrijden. Aloë kalmeert en reguleert het natuurlijke vochtgehalte van de huid, waardoor de gestresste huid er weer fris, evenwichtig en gezond uitziet. Calm Water Gel (15ml) Bescherm uw huidbarrière tegen verstoring met deze kalmerende vochtinbrengende crème. Deze lichte vochtinbrengende crème met watergeltextuur heeft hydraterende eigenschappen en hult de teint in een voedende laag vocht. De dubbele hyaluronzuurtechnologie hydrateert de dorstige huid, terwijl appelfruitextract en glycerine uitdroging tegengaan en voor een zachtere, comfortabelere finish zorgen. Het extract van cactusvijg verzacht de gevoelige, gestresste huid met zijn waterbindende eigenschappen en helpt de teint weer een gezonde vochtbalans te geven.

Prijs: 39.95   (klik hier voor meer informatie