Dermalogica Onze Beste Reiniging en Glans Set | 666151912021

Stimuleer een heldere en stralende teint met de Dermalogica Our Best Cleanse and Glow Set. De geschenkset bevat een trio huidverzorgingsproducten die zijn ontwikkeld om de huid te reinigen en te scrubben voor een gezonde gloed.Inhoud set:PreCleanseDeze voorreiniging is de eerste stap in een dubbele reiniging en verwijdert overtollige olie, zonnebrandcrème en waterproof make-up. Verrijkt met olijf- en kukui oliën, transformeert het in een melkachtige emulsie, reinigt en bereidt de huid voor op uw Dermalogica cleanser.Speciale ReinigingsgelEen zacht schuimende reiniger die onzuiverheden van de huid verwijdert zonder deze te veel uit te drogen of een trekkerig gevoel te geven. Ontstekingsremmende munt- en lavendelextracten helpen de huid te kalmeren en bevorderen een heldere en rustige teint. Geur- en zeepvrij.Dagelijkse MicrofoliantEen uniek enzymenpoeder op basis van rijst dat in contact met water geactiveerd wordt om doffe en dode huidcellen te exfoliëren. Een verhelderend complex van aspergillus, grapefruit en zoethout helpt de teint van de huid te egaliseren, terwijl groene thee, ginkgo en colloïdaal havermout de huid kalmeren en verfrissen.

Prijs: 100.95   (klik hier voor meer informatie