Dermalogica Jumbo PreCleanse 473ml | 666151911451

Maak kennis met het reinigingswapen van professionals! Bereik een ultra schone en gezonde huid met een dubbele reinigingskuur die begint met Dermalogica Precleanse. Het biedt een diepe reiniging, ideaal voor zelfs de meest vette huidcondities. Dermalogica Precleanse, versterkt met olijf- en kukui-oliën, laat overtollig talg, zonnebrandcrème, waterproof make-up, milieuverontreinigende stoffen en restproducten van de huid die zich in de loop van de dag hebben opgebouwd, smelten. Met verzorgende rijstzemelen en vitamine E oliën, is deze milde mix gevoelig genoeg om rond de ogen te gebruiken. Wanneer water aan deze hydrofiele formule wordt toegevoegd, verandert deze in een melkachtige emulsie, die het op olie gebaseerde vuil gemakkelijk van uw huidoppervlak wegspoelt. Hierdoor kan uw favoriete Dermalogica Cleanser nog verder binnendringen voor professionele reinigingsresultaten.

Prijs: 111.95   (klik hier voor meer informatie