Dermalogica Intensieve Vochtigheid Trio Kit | 666151005440

Vult de droge huid aan met de Dermalogica Intensive Moisture Trio Kit. De collectie bestaat uit een hydraterende gezichtsreiniger, een fyto-gezichtsolie en een ultrahydraterende dagelijkse moisturizer en helpt de natuurlijke barrière van de huid te versterken en een langdurige hydratatie te bevorderen.De Set Bevat:Intensive Moisture Cleanser 30mlEen lichte, ontgiftende cleanser om op milde wijze vuil en onzuiverheden van het huidoppervlak te verwijderen. De hydraterende gezichtsreiniger, verrijkt met een BioReplenish Complex, helpt droogte en uitdroging te bestrijden voor een gladdere, zachtere huid.Phyto Replenish Oil 4mlDeze ultralichte gezichtsolie beschermt de huid tegen de tekenen van veroudering en helpt de huid te beschermen tegen de zichtbare effecten van omgevingsfactoren. De zachte behandeling is ontworpen om de beschermende barrière van de huid te voeden en te hydrateren.Intensive Moisture Balance 15mlEen dagelijkse vochtinbrenger om de lipidenbarrière van de huid te ondersteunen en de huid te hydrateren. De gezichtscrème is verrijkt met hyaluronzuur en aloë vera om de huid te helpen vocht vast te houden gedurende de dag.

Prijs: 44.45   (klik hier voor meer informatie