Dermalogica Hydroexfoliant 50ml | 666151111738

Van de makers van de revolutionaire microfoliant komt nog een transformerende formule. Dermalogica presenteert haar nieuwste hoogstandje op het gebied van exfoliëren: de hydro-exfoliant, een hydraterend masker dat ook werkt om uw huid gladder te maken voor een gezondere finish. Het gezichtsmasker is resurfacing en revitaliserend en laat een stralender oppervlak achter door slechts de zachtste aanrakingen te gebruiken. De formule, vermengd met bamboe, scrubt uw huid om haar voor te bereiden op de opname van het essentiële vocht. Dankzij de hydratatiesuperheld sneeuwpaddenstoel, die 450 keer zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden, zal uw teint zacht en soepel aanvoelen met een weelderig gehydrateerde finish. Toegevoegd zijn aminozuren en vitamine D. De jojobaester, die gewonnen wordt uit suikerbieten, werkt om uw natuurlijke vochtbarrière te ondersteunen, zodat het water beter wordt vastgehouden. Afgewerkt met komkommerextract verkoelt en troost het masker u, zodat u zich verfrist en gekalmeerd voelt. Dankzij een unieke textuur die u zelf kunt aanpassen, kunt u zelf bepalen hoeveel scrub uw huid krijgt. Het crèmige masker is ontworpen met door aanraking geactiveerde bolletjes die openbarsten wanneer u druk uitoefent. Hierdoor komen bamboe-deeltjes vrij, die vervolgens gebruikt kunnen worden om het oppervlak van uw huid weg te boenen. Het masker biedt een uiterst zintuiglijke ervaring en moedigt u aan opnieuw contact te maken met uw huid door uw gebruikservaring bij elk gebruik aan uw eigen behoeften aan te passen. Vrij van parabenen, gluten, kunstmatige geurstoffen en kleurstoffen. Geschikt voor veganisten en diervriendelijk.

Prijs: 62.45   (klik hier voor meer informatie