Dermalogica Brighter Together Set | 666151910454

Update uw huidverzorgingsroutine met de Dermalogica Brighter Together Set. Dit dynamische duo werkt samen aan een zachtere, gladdere en jeugdiger lijkende huid, terwijl milde ingrediënten zorgen voor diepe hydratatie. Het perfecte product voor iedere fan van vitamine C of mensen wier huid er snel vermoeid of dof uitziet, want met dit geheime wapen lijkt uw huid weer fris en stralend. De set zit in een elegante verpakking en zal zeker de aandacht trekken in uw boudoir of badkamer.De set bevat:Biolumin C Serum (30ml)Creëer de illusie van een oplichtende, stralende huid met dit voedende serum. De lichte formule glijdt moeiteloos over de basis en trekt snel in zonder vettige, kleverige restjes achter te laten. Dankzij slimme biotechnologie zorgt de mix van vitamine C met palmitoyl tripeptide-5 voor minder zichtbare fijne lijntjes en rimpels, en een strakker uiterlijk. Deze innovatieve cocktail bevat ook vitamine C-complex, wat zorgt voor een ochtendfris gelaat dat van binnenuit lijkt op te lichten, terwijl melkzuur helpt de vermoeid ogende huid jonger te laten lijken. Mede dankzij het krachtige extract van de sophora japonicabloem zijn de gevolgen van oxidatieve stress minder zichtbaar, terwijl Salvia Hispanica de huid hydrateert voor een langdurig zacht gevoel. De krachtige Salvia Hispanica zorgt ook voor een beschermende sluier tegen externe agressors, en maakt van dit serum een veelzijdige aanvulling op uw huidverzorgingsroutine.Biolumin C Eye Serum (6ml)Met dit met vitamine C verrijkte serum bestrijdt u voortijdige tekenen van huidveroudering en verlicht u de huid onder de ogen. Het lichtgewicht en snel intrekkende serum bevat een voedende mix van plantaardige ingrediënten. Papaïne, van de papajaplant, zorgt voor een milde scrub, en het paddenstoelenextract voorziet de huid van voedingsstoffen. Vitamine C en extract van de arjunaboom, beide krachtige antioxidanten, beschermen de huid tegen  milieu-agressors, als vervuiling of zonneschade. Door de gevoelige huid rond de ogen te hydrateren, zorgt dit anti-agingserum voor een gladdere, gezonder ogende huid en vermindert het de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Een micro-algenmengsel zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt, en peptiden verbeteren de textuur en elasticiteit van de huid zodat het er strakker uitziet. Met dit product ziet uw huid er helderder en jonger uit, met een natuurlijke gloed.

Prijs: 92.45   (klik hier voor meer informatie